Yksityistunnit

100,00 

Yksityistunteja kaiken ikäisille ja tasoisille padelpelaajille. Yksityistunnin hinta on 100€/h (1-2 hlö, sisältäen kenttävuokran)

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Los Pollos Hermansin yksityistunnit ovat tarkoitettu kaiken ikäisille ja tasoisille padelpelaajille. Yksityistunnit voidaan räätälöidä pelaajan tarpeiden mukaan.

Voit varata opetuksen itsellesi ja ystävällesi joko siten että tunti pelataan omalla pelivuorollasi tai Padelkoulun varaamalla vuorolla.

Padel valmennus ja kurssitoiminta toteutetaan pääasiassa Pirkanmaan alueen padelkeskuksissa (mm. Padel247 , Padel West, El Padelin tai Padel9).

Yksityistunnit pitävät sisällään opetuksen, kenttävuokran, pallot, tarvittaessa mailat, ym välineet.

Yksityistunnin hinta on 100€/h (1-2 hlö).

Padelkoulun valmennuksissa maksuvälineinä käyvät pankkisiirron ohella myös MobilePay, verkkolaskutus tai henkilökohtaiset työsuhde-edut kuten Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Padelkoulun MobilePay numero on 43559. Henkilökohtaisilla työsuhde-eduilla maksu tapahtuu valmennuskurssin yhteydessä paikan päällä.

Lue päävalmentaja Mikko Hermansin esittely >>

Seuraa Padelkoulua Instagramissa @lospolloshermans

Padelkouluni järjestää myös yrityksille, järjestöille, seuroille ja kaveriporukoille unohtumattomia hetkiä tämän jatkuvasti kasvavan hittilajin parissa. On sitten kyseessä tyky-päivä, liikuntapäivä, lajikokeilu tai vaikkapa kvartaalipalaveri, liikunnallinen ohjelmanumero padelin parissa nostaa taatusti kaikkien suupielet ylöspäin. Jätä siis rohkeasti yhteystietosi niin sovitaan toiveidesi ja tasoisesi mukaiset valmennussessiot.

Voit myös yllättää läheisesi Padelkoulun lahjakortilla!

Voit valita lahjakortin arvoksi 100- 500 euroa ja sillä voi lunastaa tämän verkkosivun valmennuksia.

TARJOUS! 

Valitsemalla 500€ arvoisen lahjakortin, säästät 50€ ja maksat vain 450€!

Lahjakortti toimitetaan antamaasi osoitteeseen sähköpostitse ja se on voimassa 12 kuukautta. Lähettääksesi lahjakortin lahjaksi, sinulla tulee olla vastaanottajan toimiva sähköpostiosoite.

Los Pollos Hermans tarjoaa myös ryhmävalmennusta tasoryhmittäin. Ryhmävalmennuksen hinta on 160€/1,5h (3-6 hlöä).

Ryhmävalmennukset pitävät sisällään: opetuksen, kenttävuokran, pallot, tarvittaessa mailat, ym välineet. Ryhmävalmennukset onnistuvat myös isommille ryhmille, jolloin hinta neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.